(+34) 616 319802           Nou de Pont, 5 - 43364 Prades             calcrispi@calcrispi.com                   
ENTORN  
Cal Crispí > entorn
A Cal Crispí us podem informar amb detall sobre excursions a peu, a cavall o en BTT; sobre escalada a les roques de Ciurana, Arbolí, Montsant…; on fer ràfting o bé tranquil·les passejades en canoa pel pantà de Ciurana. Des de la privilegiada situació de Prades es pot arribar en poc temps a Poblet, seguir la ruta del Císter, visitar les muralles medievals de Montblanc o be endinsar-se fins a la Catalunya més interior tot fent la ruta de vi pel Priorat. I, per què no, acostar-se a les platges de la Costa Daurada i a Port Aventura.
Visiteu l’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpretació de les muntanyes de Prades. Us informaran amb detall de les múltiples opcions d’oci i experiències de lleure que es poden viure a Prades i a les seves Muntanyes, així com sobre el seu patrimoni i la historia que s’hi amaga.
fotografia: Camí a peu de l´Abellera
Si visiteu Prades el mes d’agost i us agrada caminar, us podeu incorporar a les excursions en grup que promou l’associació excursionista Birimbins de Prades (hi sereu benvinguts!) tots els dimarts i dijous per la tarda. En un ambient natural i agradable, podreu descobrir paisatges i indrets realment sorprenents.
En el decurs de tot l’any, a Prades s’hi celebren una gran diversitat de festes locals i mercats, així com concerts, recitals, conferències, exposicions, concursos, observacions astronòmiques…
                             (+34) 616 319802                                    Nou de Pont, 5 - 43364 Prades                               calcrispi@calcrispi.com                      
Pet Friendly (càrrec 8 €/nit) Esmorzar sense gluten, vegetarià…  amb avís previ Bressol sense càrrec Complements de bany Cuina equipada de cortesia (compartida)
Free Wi-Fi
Residència casa de pagès Casa de poble Inscrita en el Registre de Turisme de Catalunya núm. PT00193
Destinació de Turisme familiar
© 2019 Cal Crispí  Tots els drets reservats